torsdag 19. september 2013

Simon Says Stamp Bestilling #1

Hei og velkommen til mitt første innlegg her hos En Liten Hilsen

Så hva er tanken bak denne bloggen tro? På mange måter så kan man si at det å lage scrappe/kortlaginsblogg er så 2005. Med andre ord det er et ganske metta marked. Men, det hadde nok stemt dersom jeg lagde dette for et marked. Tanken min bak denne bloggen er å bruke den som en motivator til sette i gang og lage alle disse vakre små hilsene jeg så gjerne vil dele med mine kjære og nære. Etterhvert som utstyret her i heimmen kommer på plass håper jeg å kunne få opp noen kortte how to filmer. Tanken bak det er å kunne inspirere andre som også ser verdien i å dele En Liten Hilsen med venn eller kolega som er litt mer håndfast enn tommel opp på facebook. 

Hva tenker du om verdien i å håndlagde hilsner? 


Jeg har nylig kommet over en amerikansk nettbutikk som selger mange godsaker. Jeg opplever at hovedfokuset er på ulike produkter til kortlagging. Butikken heter Simon Says Stamp Det er alltid morsomt med amerikapakke i posten og velger derfor å dele noen bilder med dere. Vil legge til at produktene ikke er sponset og at jeg har betalt for både innhold og porto selv :-)

Her er en oversikt over alt som var i pakken. Som består av to stempelsett, et med sirkeler i varierte størelser og et med bannere med ulike utrykk.


Det er også utrolig praktisk at det er mulig å kjøpe "dies" som passer perfekt til banner stemplene.

Det er totalt 2x15 sirkler. Et sett som kun trykker omrisset og et sett som trykker innmaten. Gleder meg masse til å sette i gang. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar